TOIMITUSEHDOT  JA TIETOSUOJA

KÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Tilauksesi toimitamme joko kirjeitse tai postitse, 5-7 arkipäivän sisällä. Mikäli tilausta ei ole toimitettu 7 arkipäivän sisällä,verkkokaupassa voi olla teknisiä ongelmia. Ole yhteydessä meihin

tanja(at)vihertiipertti.com kautta.

KURSSIEN PERUUNTUMINEN

Jos kurssi joudutaan perumaan osallistujamäärän vähäisyyden vuoksi (alle 4 henkilöä) niin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos maksettu kurssi perutaan osallistujan toimesta 3 vrk ennen kurssin alkua, kurssimaksu palautetaan. Muutoin perimme kurssimaksusta 50%. Kurssien määrä kaupassa on aina rajoitettu, mikäli siis ostosi ei onnistu niin kurssi on todennäköisesti täynnä. Ota yhteyttä, kokeillaan järjestää uusia kursseja kysynnän mukaan.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITTAMINEN

Jos haluat noutaa tuotteet, ota yhteyttä sähköpostitse. 

Tilaukset toimitamme 2-luokan kirjeenä tai postipakettina viimeistään 5-7 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut ovat 7,00 € per lähetys.  Yli 30 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimituskulut koskevat Suomen sisäisiä tilauksia.

TILAUKSEN SEURAAMINEN

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.

Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

PALAUTUKSET JA VAIHTAMINEN

Tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee normaalihintaisia, ei avattuja tuotteita.

Viallinen tuote korvataan vastaavalla uudella tuotteella.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, joten sovi palautuksista aina ennakkoon tanja(at)vihertiipertti kautta.

TIETOSUOJA

Yksityisyytesi on meille tärkeää.

Yksityishenkilöiden  tapaamisten ja laskutuksen osalta kerätään ainoastaan tarpeelliset tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tietoja käytetään tarpeellinen aika.

Laskutusvaiheessa asiakastietoihin kirjataan laskutusosoite. Yritysten osalta kirjataan YTJssä näkyvä sisältö.

Toimimme paperittomasti niin pitkälle kuin se on mahdollista, näin ollen tietosi ovat siltä osin turvassa. Tietokone jolla tietojasi käsitellään sekä varmuuskopiot on suojattu.

Sähköpostipalvelimiemme hallinnoinnista vastaa kolmas, EUn tietosuoja-asetusta noudattava taho.

Suosimme ensisijaisesti verkko- ja sähköpostilaskuja. Paperilaskutuskin on mahdollinen, mutta paperilaskutuksesta perimme 10,00€ laskutuslisän. Laskutuksen hoitaa kotimainen laskutus – ja perintätoimisto Brang Oy

Maksujen perinnän hoitaa ulkopuolinen perintätoimisto (Brang OY). Toimeksianto annetaan noin 2 viikon kuluttua laskun eräpäivän umpeuduttua, ellei muuta ole sovittu.

Vihertiipertin  toistuvat asiakkuudet aiheuttavaT asiakastiedon tallentumisen asiakasrekisteriimme. Tiedot poistetaan rekisteristä seuraavassa tarkastuksessa, kun 18kk on kulunut viimeisimmästä laskusta. Siivoukset tehdään neljannesvuosittain helmi-, kesä-, syys-, ja joulukuussa. Kertaluontoisista töistä asiakkaan tiedot jäävät vain laskulle. Asiakastietojamme ei käytetä koskaan mainontaan. Mikäli mietit, ovatko tietosi asiakasrekisterissämme, voit kysyä asiasta rekisterin hoitajalta ja tarvittaessa pyytää tietojesi poistamista.

Asiakkaiden laskutustiedot näkyvät tulostettuna kirjanpidossa laskukopioina. Kirjanpito hoidetaan tilitoimiston toimesta  ja säilytetään Vihertiipertin toimistolla Suomen laissa säädetty aika.

Tietojasi ei luovuteta muille kuin tällä sivulla mainituille yhteistyökumppaneille, ellei käyttäjä ole antanut siihen kirjallista lupaa. Tiedot luovutetaan myös mikäli Vihertiiperttiä/Naavisemoa vaaditaan toimittamaan asiakasta koskevia tietoja oikeuden määräyksestä.

Vihertiipertti on yhden naisen yritys ja näin ollen asiakastietojakin käsittelee vain ja ainoastaan itse yrittäjä, verkkokaupan osalta Bambora oy sekä laskutuksessa Brang Oy. Kotisivujen osaamisesta vastaa Tmi Myrry