TOIMITUSEHDOT  JA TIETOSUOJA

KÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Tilauksesi toimitamme joko kirjeitse tai postitse, 5-7 arkipäivänsisällä. Mikäli tilausta ei ole toimitettu 7 arkipäivän sisällä,verkkokaupassa voi olla teknisiä ongelmia. Ole yhteydessä meihin

tanja(at)vihertiipertti kautta.

KURSSIEN PERUUNTUMINEN

Jos kurssi joudutaan perumaan osallistujamäärän vähäisyyden vuoksi (alle 4 henkilöä) niin kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos maksettu kurssi perutaan osallistujan toimesta 3 vrk ennen kurssin alkua, kurssimaksu palautetaan. Muutoin perimme kurssimaksusta 50%.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITTAMINEN

Valittavanasi on tuotteiden nouto tai toimitus postitse. Nouto tapahtuu sovitusti Oulun, Limingan tai Iin Reko lähiruokatapahtumista

Noutotuotteet on listattu kaupassa erikseen.

Tilaukset toimitamme 2-luokan kirjeenä tai postipakettina viimeistään 5-7 arkipäivän kuluessa. Toimituskulut ovat 5,90 € per lähetys.  Yli 30 € tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Toimituskulut koskevat Suomen sisäisiä tilauksia.

TILAUKSEN SEURAAMINEN

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

MAKSAMINEN

Tilaamasi tuotteet voit maksaa noudettaessa tai Checkout-maksupalvelun kautta

Checkout-maksupalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Turvallista, Helppoa ja nopeaa!

PALAUTUKSET JA VAIHTAMINEN

Tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee normaalihintaisia, ei avattuja tuotteita.

Viallinen tuote korvataan vastaavalla uudella tuotteella.

Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia, joten sovi palautuksista aina ennakkoon tanja(at)vihertiipertti kautta.

TIETOSUOJA

Yksityisyytesi on meille tärkeää.

Yksityishenkilöiden  tapaamisten ja laskutuksen osalta kerätään ainoastaan tarpeelliset tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tietoja käytetään tarpeellinen aika.

Laskutusvaiheessa asiakastietoihin kirjataan laskutusosoite. Yritysten osalta kirjataan YTJssä näkyvä sisältö.

Toimimme paperittomasti niin pitkälle kuin se on mahdollista, näin ollen tietosi ovat siltä osin turvassa. Tietokone jolla tietojasi käsitellään sekä varmuuskopiot on suojattu.

Sähköpostipalvelimiemme hallinnoinnista vastaa kolmas, EUn tietosuoja-asetusta noudattava taho.

Suosimme ensisijaisesti verkko- ja sähköpostilaskuja. Paperilaskutuskin on mahdollinen, mutta paperilaskutuksesta perimme 10,00€ laskutuslisän. Laskutus hoidetaan Maventan (Visma Solutions Oy) omistamassa verkkopalvelussa. Myös paperilaskujen tulostaminen sekä postitus hoidetaan samassa palvelussa ja on näin ollen ulkoistettu.

Vihertiipertin /Naavisemon toistuvat asiakkuudet aiheuttavan asiakastiedon tallentumisen asiakasrekisteriimme. Tiedot poistetaan rekisteristä seuraavassa tarkastuksessa, kun 18kk on kulunut viimeisimmästä laskusta. Siivoukset tehdään neljannesvuosittain helmi-, kesä-, syys-, ja joulukuussa. Kertaluontoisista töistä asiakkaan tiedot jäävät vain laskulle. Asiakastietojamme ei käytetä koskaan mainontaan. Mikäli mietit, ovatko tietosi asiakasrekisterissämme, voit kysyä asiasta rekisterin hoitajalta ja tarvittaessa pyytää tietojesi poistamista.

Asiakkaiden laskutustiedot näkyvät tulostettuna kirjanpidossa laskukopioina. Kirjanpito hoidetaan tilitoimiso toimesta  ja säilytetään Vihertiipertin toimistolla Suomen laissa säädetty aika.

Tietojasi ei luovuteta muille kuin tällä sivulla mainituille yhteistyökumppaneille, ellei käyttäjä ole antanut siihen kirjallista lupaa. Tiedot luovutetaan myös mikäli Vihertiiperttiä/Naavisemoa vaaditaan toimittamaan asiakasta koskevia tietoja oikeuden määräyksestä.

Vihertiipertti on yhden naisen yritys ja näin ollen asiakastietojakin käsittelee vain ja ainoastaan itse yrittäjä, verkkokaupan osalta Checkout Finland Oy sekä  laskutuksen osalta Maventa