Hinnasto pihasuunnittelulle ja puutarhan hoitohommille

Tuosa pihasuunnitteluhommasa kannattaa olla yhteyvesä  varsinki jos meinaatta uutta kotia rakentaa. Elekää kaatako puitakaa kaikkia tai ajattako niitä hyviä maita tai kiviä mihinkää! Seki on kallista hommaa! Mää voin tulla käymään, nii mietitää yhessä, voisko niile heti keksiä jotaki. Ja ku se kone o jo pihala, nii isäntäki pääsee vähemmällä lapioimisella sitten ku talo o valamis. On sillä siinä talon rakentamisesaki hommaa, päivystämistä ainaki että ukot tekkee hommasa. Meilä meinas rakennusporukkaa naurattaa ku kukkaset kukki jo ilosena, mökistä oli vasta sokkeli.

Mää käyn mittailemasa ja piirtämäsä pihoja sulan maan aikana. Toiminta Oulun talousalueella.  Pihhaa voijaan kuvata ja mitata kesällä, onhan sitä aikaa talavellaki piirtää, jos se sulle soppii? Suunnittelu onnistuu siis myös talavella (maholliset kesäkuvat olis mahtavana apuna) ja valamiin suunnitelman saat enne kessää.  Eli kannataa ottaa vaikka valokuvia siitä pihasta enne ku o metri lunta. Kyllä niistäki saahaa suunnitelma tehtyä 🙂

Mikäli käynti ei johda suunnitelmaan tai luonnoksen tekemiseen, velotus on neuvontakäynnin hinta.

Pihasuunnitelma, neuvonta- tai pihahoitokäynti on myös hirveen kiva lahjaidea! Hääpari vois ilahtua? Tai anoppi?

Haluakko nää  ite valita pihas kasvit, mutta kaipaat tontille selkiää järijestystä? Luonnossuunnitelma vois siinä tappauksessa olla oikia ratkasu.
Entäpä haaveilekko nää heleppohoitoisesta ja hirveen nätistä pihapiiristä?
Haluakko nää jättää suunnittelun ammattilaisten kässiin? Ylleissuunnitelma vois olla sitte sua varten.

Osasuunnitelma
Mitehä mää ossaisin leikata puita ja marijapensaita? Mite mää saan hyötytarhan tuottamaan terveellistä ja puhasta evästä?No, osasuunnitelmasta vois löytyä ratkasu.

Neuvontakäynti
1-2 tuntia kestävän neuvontakäynnin sisältö muotoutuu tarpeitten
mukkaan.

Puutarhan hoitotyöt
Tarttekko nää apua puitten ja pensaitten leikkaamisesa tai perennapenkin
kunnostamisesa? Ossaava ammatti-ihimine auttaa silloin, kun et itse ehi,
jaksa, viitti tai halua tehä pihahommia.

Suunnitelmien/luonnossuunnitelman hintoihi sisältyy yks yhen-kahen tunnin käynti pihala, sekä suunnitelman esittely ku se o valamis. Suunnitelman hinnasta laskutettaan ensimäisen käynnin jäläkeen 100 eurua, ja loppusumma laskuttetaan suunnitelman valamistuttua 1-2 eräsä. Jos se neuvontakäynti sitte poikii lissää (Ylleis- tai luonnossuunnitelman) nii sen neuvontakäynnin hinta vähennettään kokonaishinnasta. Maksuaikaa yksityshenkilölle on 14 vrk laskun päiväyksestä.

Nii, saattaa tulla kaupantekijäisinä pieni luento ekolokisesta viljelystä ja kierrätyksestäki. 🙂 Hintoja on mahoton antaa iha apteekin malliin, ku ei oo kahta samalaista pihhaa eikä toivetta. Jos on palijo mittaamista (vanahat puut ja pensaat pittää mittailla paikalleen kuvvaa varten) ja hommaa, niin aikaaha siinä mennee.

Matkalaskutha tähä kuuluu sillai, että 10 kilometrin yhensuuntanen matka kuuluu hintaa, yli menevästä kilometristä sitte laskutettaan (0,45e km) . Ja alvi 24 % sisältyy kans. Muute, ookko aatellu että sinne risukkoiselle mökkipihallekki vois teettää jonku suunnitelman tai vaikka neuvontakäynnin? Emmää kovin kamalan kauas lähe, mutta jos sauna o lämmin ja uimavesi sula, nii saataha mää tulla käymään!