Kiinnostaanko sienten poimiminen kaupalliseen käyttöön? Haluatko oppia tunnistamaan kaupallisesti poimittavia sieniä ja ansaita lisätienestiä?

Järjestämme kesän aikana kaupalliseen sienten poimintaan keskittyviä kursseja.

Ajankohdat:

elokuun loppupuoli. 2018 (paikka ja aika  tarkentuu satotilanteen mukaan) klo 17-21  (kangasrousku ainakin)

bty

 

Kurssilla käymme läpi poimijakortin saamiseksi edellytettyjä tietoja (mm jokamiesoikeudet) sekä kyseisen päivän sieniin liittyviä asioita. Teoriaosuus (klo 17-18) sisältää mm hygieniaan, laatuun ja käsittelyyn sisältyviä asioita. Teoriaosuuteen tarvitsee osallistua vain kerran kurssin aikana. Sienikursseilla sisältö on hieman eri kuin yrttikurssilla, ja edellyttää osallistumista.

Voit suorittaa kurssit joko erillisenä tai yhtenä kokonaisuutena

Kurssiin/kurseihin osallistumisesta saat tentin hyväksytysti suoritettuasi  virallisen poimijakortin, ja siihen sienikohtaiset merkinnät osaamisestasi. Yrtti- ja sienipoimijakortti ovat erikseen.

HINNAT:

Yksittäinen poimijakurssi 30 e

Kaksi kurssia 50e

kolme kurssia 80 e

Maksu käteisllä tai kortilla.

 

Minimiosallistujamäärä on 5, ja maksimi 15. Varaamme oikeuden muutoksiin. Ennen kurssia kaikille lähetetään sähköpostissa infoa tarvikkeista ja kurssipaikasta. Kouluttajana toimii keruutuote- ja kauppasienineuvoja, puutarhuri ja luonnonvaratuottaja Tanja Ijäs

Ilmottaudu tanja@vihertiipertti.com tai 0400612226 (mielellään tekstiviestillä) viimoestään 3 päivää ennen kurssia. Peruuttamattomista kursseista veloitamme 50%.

HUOM! Yrityksemme ostaa jonkin verran sieniä !!