Kiinnostaanko yrttien poimiminen kaupalliseen käyttöön? Haluatko oppia tunnistamaan kaupallisesti poimittavia yrttejä ja ansaita lisätienestiä?

Järjestämme kesän aikana kaupalliseen luonnonyrttien poimintaan keskittyviä kursseja. Poimijakortti toimii osaamistodistuksenasi.

Ajankohdat:

12.6. 2018 (paikka tarkentuu) klo 17-21 (Horsma, voikukka, nokkonen)

10.7. 2018 (paikka tarkentuu) klo 17-21 (siankärsämö, mesiangervo, valkoapila)

?? muuta toivetta?

Kurssilla käymme läpi poimijakortin saamiseksi edellytettyjä tietoja (mm jokamiesoikeudet) sekä kyseisen päivän yrtteihin/sieniin liittyviä asioita. Teoriaosuus (klo 17-18) sisältää mm hygieniaan, laatuun ja käsittelyyn sisältyviä asioita. Teoriaosuuteen tarvitsee osallistua vain kerran yrttikurssin aikana. Sienikursseilla sisältö on hieman eri, ja edellyttää osallistumista.

Voit suorittaa kurssit joko erillisenä tai yhtenä kokonaisuutena

Kurssiin/kurseihin osallistumisesta saat tentin hyväksytysti suoritettuasi  virallisen poimijakortin, ja siihen kasvikohtaiset merkinnät osaamisestasti.

HINNAT:

Yksittäinen poimijakurssi 30 e

Kaksi kurssia 50e

kolme kurssia 80 e

Maksu käteisllä tai kortilla.

 

Minimiosallistujamäärä on 5, ja maksimi 15. Varaamme oikeuden muutoksiin. Ennen kurssia kaikille lähetetään sähköpostissa infoa tarvikkeista ja kurssipaikasta.

Ilmottaudu tanja@vihertiipertti.com tai 0400612226 (mielellään tekstiviestillä) viimoestään 3 päivää ennen kurssia. Peruuttamattomista kursseista veloitamme 50%.

HUOM! Yrityksemme ostaa jonkin verran villiyrttejä!!